Selecteer een pagina

Contact

Plan een kennismakingsgesprek of stel een vraag over het aanbod!

Opties

8-weeks privétraject

Er is plek voor 2 nieuwe privétrajecten.

8-weeks groepstraject

Elk kwartaal start een nieuwe groep met het groepstraject.

Essentiële levensbron

Er is voorlopig elke woensdag ruimte voor een essentiële levensbron sessie.

Neem contact op

3 + 7 =

Veelgestelde vragen

Wat zijn de Levensbronnen® ?

De Levensbronnen® zijn ontstaan door de zeven universele krachten, ervaringen en verlangens van de mens te verbinden met de psychologie van Carl Jung en de psychologie van de chakra’s. De Levensbronnen® gaan in eerste instantie over voelen om het daarna met ons verstand te begrijpen. In totaal zijn er 7 Levensbronnen®. Deze zijn verbonden met je fysieke, emotionele en geestelijke groei. 

Wat is een essentiële Levensbron®?

Van de 7 Levensbronnen® is er één die jouw essentiële onzichtbare oer- en levenskracht vertegenwoordigt. Dit is jouw essentiële Levensbron. Tijdens je leven wil je niets liever dan deze essentiële onzichtbare Levensbron zichtbaar maken en delen met anderen. Dit onzichtbare verlangen kun je niet zien of aanraken. Je kunt het wel voelen, in je hart. Het is hetgeen waar je helemaal blij van wordt als je ermee bezig bent, waar je energie en inspiratie van krijgt en waar je hart letterlijk warm van wordt. Als je vanuit jouw essentiële Levensbron leeft, gaat dat wat je doet moeiteloos, verlies je het besef van “tijd” en ervaar je stilte in je hoofd. 

Kan ik gespreid betalen?

Dit is voor de 8-weekse trajecten zeker mogelijk, neem hiervoor contact met mij op.

Is het traject gelijk aan therapie?

Nee, dit is bewustzijnscoaching. 
Bij therapie krijg je een behandelplan en behandeltraject. Dit is een coachingtraject, waarbij we samen jouw gedrag en gevoel gaan verkenne, herkennen en erkennen. We hebben wekelijks een sessie waarin we de theorie bespreken, visualisaties doen en opdrachten maken. Ook krijg je huiswerk mee met vragen en opdrachten.

Hoe lang duurt een traject?

Een volledig traject, zowel individueel als met een groep, duurt 8 weken. We behandelen eerst per week 1 van de 7 Levensbronnen® en in de laatste sessie wordt jouw Essentiële Levensbron® bepaald.

Wanneer je voor een Essentiële Levensbron® sessie kiest, duurt dit 2 weken. In de eerste sessie bepalen we jouw Essentiële Levensbron®, ontvang je de blauwdruk van jouw leven met adviezen en tijdens de tweede sessie bespreken we het na en krijg je aanvullend advies.

Met hart & Syl

Sylvia Groen

coaching@methartensyl.nl
Houten

Schrijf je in voor mijn maandelijkse update met tips en tricks!