Selecteer een pagina

Persoonlijk leiderschapstraject

VIP

Leef jouw volle potentie

“Ik pas de kennis en inzichten van mijn Levensbronnentraject nog dagelijks toe. Dat gun ik iedereen!”

Over mij

Na ruim 15 jaar ondernemerschap heb ik diverse vaardigheden ontwikkeld, die ik goed kan toepassen als coach, trainer en spreker.

Het is mijn missie om jou je volledige potentie te laten leven. Dat ik jou veiligheid en vertrouwen mag bieden, waardoor jij inzichten kan ontvangen en je verder kan ontwikkelen. Te weten dat iedereen balans kan vinden, als je maar inzicht hebt in je gedrag, zowel de lichte als de schaduwkanten!

Testimonials

“Dank je wel, Sylvia! Ik heb nu echt GOUD in handen!”

“Sinds het traject ben ik anders gaan kijken naar mijn relatie met sommige familieleden. Door vol vertrouwen alsnog de verbinding aan te gaan, zijn sommige relaties nu al verbeterd”

“Dankzij dit traject ervaar ik geen schaamte meer voor wie ik ben en wat ik doe. Ik ben wie ik ben en dat is precies goed!”

Mijn aanpak

Tijdens een 8 weken durend coachingstraject ga je op ontdekkingstocht en leer je jouw 7 Levensbronnen® kennen en begrijpen. Elke week krijg je uitleg over 1 Levensbron en ervaar
je in hoeverre deze Levensbron bij jou in en/of uit balans is. In dit traject word je ervan bewust wat elke Levensbron voor jou betekent en hoe je deze kunt inzetten en toepassen in je dagelijks leven.
Je krijgt de sleutel in handen om bewust vanuit alle 7 Levensbronnen® te leven, om ze in balans te brengen, te gebruiken en daarmee je volledige potentieel te leven. De deur naar een leven vol vertrouwen, vreugde, kracht, liefde, waarheid, bewustzijn en verbinding is geopend.

In de laatste sessie bepalen we samen wat jouw essentiële Levensbron is. Dit is de Levensbron die jou uniek maakt, die jouw essentie vertegenwoordigt en die jij in jouw leven wilt delen met anderen. Als je weet wat jouw essentiële Levensbron is, heb je de TomTom voor jouw levenspad gevonden. Bij alles wat je doet, kun je nu voelen of het klopt bij wie je bent. Dit is de blauwdruk van jouw leven en deze maakt dat je het spel van het leven doorziet. 

VIP

Na het reguliere traject plannen we samen nog 4 maandelijkse digitale momenten in. Tijdens die momenten volgen we je persoonlijke ontwikkeling op. Wat heeft het traject losgemaakt, hoe ga je daarmee om en wat kun je doen om nog verder te komen.
Dit kun je op persoonlijk, maar ook op zakelijk vlak inzetten. De combinatie van 15 jaar ondernemerschap en de diepe kennis over de Levensbronnen zal ik tijdens deze sessies inzetten om jou verder te helpen in jouw volgende stap!

Wacht niet langer en neem je leven weer in eigen hand!

8 + 7 =