Selecteer een pagina

Tarot

Inzicht, richting en antwoorden

Van denken naar weten

Doelen stellen

Leer doelen stellen en ontdek wat je nodig hebt om deze te behalen.

Relaties

Hoe verhoud je je tot anderen en hoe verhouden anderen zich tot jou. Wat kan jou ondersteunen en wat houd jou tegen in relaties?

Gezondheid

Luister jij naar je lichaam en hoe goed zorg je voor jezelf?

Zakelijk advies

Wat heb je nodig om de volgende stap te zetten. Wat zijn jouw sterkten en zwakten. Welke obstakels liggen op je pad.

Ondersteuning bij inzicht, richting en antwoorden

Tarot helpt je te reflecteren, je emoties te begrijpen, geeft de reden van je woorden en acties weer en openbaart de bron van conflicten.

Tarot zorgt ervoor dat je meer vanuit je hoofd bij je gevoel komt. Het geeft feilloos aan wat je eigenlijk al weet als je goed naar je hart luistert.

Alleen soms heb je net even dat extra zetje nodig. Het is in het leven soms erg moeilijk om bij je gevoel te blijven, omdat het zulke praktische rationele vraagstukken en uitdagingen opwerpt.
Dan kan tarot een uitkomst zijn, want dat hoef je met je hoofd niet te verklaren. Maar geeft je juist weer dat zetje om te vertrouwen en meer te luisteren naar je gevoel.
Dat wil niet zeggen dat je meteen compleet moet leven vanuit je onderbuik.
Maar het kan wel helpen bij uitdagingen en vraagstukken waar je maar niet uit lijkt te komen. Of wanneer je een nieuwe stap wil zetten, kan dit soms erg spannend en ingewikkeld zijn. Laat de kaarten en gidsen je steunen met hun boodschappen aan jou.

Wat is tarot?

Eigen verantwoordelijkheid

Tarot is een eeuwenoude methode om mogelijkheden en uitdagingen mee te duiden. 
Door de kaarten intuïtief te kiezen, kunnen ze helpen bij problemen en het nemen van beslissingen, maar uiteindelijk ben jijzelf degene die verantwoordelijk is voor de keuzes die je maakt. 
Dat is ook de reden dat je met kaarten de toekomst niet kan voorspellen, want elke beslissing die je neemt, verandert het verloop van je leven.

Wat kan je met tarot?

Door advies te vragen over een bepaalde situatie of door het stellen van een open vraag, kan je meer inzicht krijgen in het hoe en waarom van de situatie. Je kan zelfs meer inzicht krijgen in een mogelijke oplossing.
 Soms blijkt dat je al op de goede weg zit, waardoor het advies kan zijn dat je vertrouwen mag hebben in jezelf (en je bedrijf).

 

Naar je gevoel

Tarot zorgt ervoor dat je meer vanuit je hoofd bij je gevoel komt. Het geeft feilloos aan wat je eigenlijk al weet als je goed naar je hart luistert.
Dankzij de kaarten leer je vertrouwen op je innerlijk weten en komen de antwoorden op je vragen van binnenuit met behulp van de kaarten.

Langdurige werking

Je neemt de boodschappen langer met je mee dan alleen tijdens de kaartlegging.
Vaak werkt alles nog wel even door en vallen sommige puzzelstukjes pas na een paar dagen/weken op hun plek.

Ik liep vast in mijn werk, opdrachten bleven weg en ik begon te twijfelen. Moet ik iets wijzigen of andere dingen gaan aanbieden, zit ik nog wel op de juiste weg? En dus besloot ik de Business Tarot legging van Sylvia te doen. 
Voorafgaand aan de legging stelde ik een vraag waar ik duidelijkheid over wilde krijgen. Verder wilde Sylvia geen achtergrond informatie zodat ze de uitleg van de kaarten zo puur mogelijk kon houden. 
En de legging was spot on! 
Duidelijk, met meteen goede inzichten en tips. Het gaf mij rust en ruimte in mijn hoofd. Het was niet zweverig maar juist heel toepasbaar. Als je even wat meer richting wilt, of bepaalde vragen die in je hoofd blijven zitten, dan zou ik zeker deze business tarot bij Sylvia doen, ik kom sowieso nog eens terug.

Bianca de Wit

Eigenaar, Bfoto

Ik en tarot

Sinds mijn tienerjaren ben ik erg geïnteresseerd in tarot en heb ik altijd verschillende soorten kaarten in huis gehad. Hoewel ik een Indisch/Molukse achtergrond heb, hebben mijn ouders mij erg Hollands opgevoed. Daardoor kan ik me soms wentelen in spiritualiteit, maar ben ik tegelijk erg nuchter en aards. Net als bij de meeste mensen, wil mijn hoofd graag begrijpen wat mijn hart weet. Toch heb ik geleerd dit los te laten en laat ik mijn hart mijn hoofd grotendeels overrulen.
Daardoor lukt het me altijd de juiste kaarten te leggen voor degenen die me vragen dit voor ze te doen. De inzichten die het vervolgens oplevert, vind ik soms wel overweldigend. Dat is het moment waarop m’n hoofd weer wil begrijpen hoe dit allemaal toch werkt. Maar het uiteindelijke resultaat telt en dat is wat mij ontzettend blij maakt.

Inmiddels ben ik ruim 15 jaar zelfstandig ondernemer en neem ook deze kennis en ervaring mee tijdens een offline legging. Hierdoor is het mogelijk om het soms ongrijpbare spirituele te combineren met de praktische rationele kant van het ondernemerschap.

Tarotsessie

Voor een (online) tarotsessie nemen we een uur de tijd om jouw vragen helder te formuleren en jouw inzichten en antwoorden te duiden.

€75

Tarotcoaching sessie

Tijdens deze 2 uur durende (online) sessie nemen we de tijd om te onderzoeken waar je nu tegenaan loopt, wat zijn je obstakels en waar kan je hulp bij gebruiken. Maar misschien nog belangrijker: wat zijn je eigen talenten die je meer mag gaan inzetten? Deze sessie wordt ondersteund met muziek en visualisaties.

€125

Business tarot

Tijdens deze 2 uur durende (online) sessie gaan we dieper in op jou als ondernemer en jouw bedrijf. Wat is de volgende stap waar je tegenaan zit te hikken, hoe ga je je doelen bereiken en wat houd je tegen. Tegelijkertijd bekijken we goed waar je nu staat, wat je wensen zijn en wat je doelen zijn. Staat alles scherp of mag je hier en daar nog wat aanscherpen?

€150 excl